Személyi edzés szolgáltatást ajánlom neked

  • ha nem boldogulsz a fitness eszközök, fitness termek világában
  • ha konkrét céljaid vannak (fogyás, alakformálás) és ehhez szakember segítségére van szükséged
  • ha egy általános jó fittségre szeretnél szert tenni és jól szeretnéd érezni magad a bőrödben

Mitől lesz ez igazán személyi edzés?

  • Attól, hogy a te céljaidnak, elképzeléseidnek, esetlegesen felmerülő egészségügyi problémáidat figyelembe véve készül az edzésterved. Tehát személyre szabott.
  • Megtanulod a gyakorlatokat helyesen kivitelezni. Kialakul a helyes testtudatod, amire aztán szépen lehet építkezni. Valamint a helyes kivitelezéssel minimalizáljuk a sérülések előfordulásának esélyeit.
  • Az edzéseken végig megkapod a kellő figyelmet, támogatást, motivációt.

Testsúlycsökkentés

Az emberek többségének az egyik legkardinálisabb problémája a fogyás. Nehéz beindítani, azonban ha beindult, garantált a sikerélmény.

Nagyon fontos, hogy a testsúlycsökkentésnek nem diétának vagy pár hetes fogyókúrának kell lennie, hanem életmódváltásnak, aminek az életed részévé kell, hogy váljon, valamint válassz olyan sportot ami örömet okoz, és nem kényszer annak a művelése.

Tehát ez egy igen hosszú folyamat, amihez rengeteg türelem és kitartás kell. Legfőképpen azért, mert nem egyformán működik a szervezetünk. Nagyon sok tényező befolyásolja. Nem, életkor, munka típusa, fizikai aktivitás – sport mennyisége és milyensége. Mindenkinek más az anyagcsere folyamata, kinek lassabb, kinek gyorsabb. Tehát rengeteg mindentől függ maga a testsúlycsökkentés.

Maga a fogalom a testzsírszázalék csökkenését jelenti, ami nagyon szorosan összefügg az étkezéssel. „Az vagy, amit megeszel” – tartja a mondás. És valóban, ha te az étkezésedben fegyelmezett, tudatos vagy, egészségesen, változatosan étkezel és mozgással kiegészíted, akkor fognak jönni a sikerek is. Tehát a helyes táplálkozás és a számodra megfelelő mozgás kiválasztásával bármire képes vagy.

Segítelek az utadon tanácsokkal, számodra személyre szabott edzéstervvel és a tapasztalataimmal, de a munka nagy részét neked kell elvégezned. Ezek összessége fog neked segíteni a megfelelő testsúly elérésében.

Alakformálás

Sikeresen lefogytál? Vagy eleve vékony a testalkatod? Szeretnél változtatni az összhatáson? Az életmódváltásnak elindulhat az a fázisa, amikor elkezdjük a tested formálni. Ha formás, feszes, izmos, tónusos testet szeretnél, akkor ez az irány neked való. Egy ilyen formát súlyzós edzéssel és egész testet átmozgató saját testsúlyos gyakorlatok kombinációjával lehet hatékonyan elérni. Emellett a hétköznapi alapmozgásaidat, állóképességedet pozitívan fogja befolyásolni. Hatékonyabb, gyorsabb, állóképesebb leszel. Tele leszel energiával.

Gyere el egy konzultációra!

Miért pont én?

Saját történetemet látva úgy gondolom, hogy hitelesen tudom közvetíteni azt az üzenetet, miszerint te is képes vagy kihozni magadból a maximumot és minden esélyed megvan rá, hogy azzá válj aki szeretnél lenni. Gyere, tarts velem és dolgozzunk együtt!

Kapcsolatfelvétel

Kapcsolat

BVSC Gym
Budapest, Szőnyi út 2.

+36 20 445 4534

www.eddz.hu

szilvi@eddz.hu

Social

Facebook
Instagram