Preventív gerincedzés irodai dolgozóknakÜdvözöllek kedves office dolgozó!

Mi is az a preventív gerincedzés?

Kész tény, mint tudjuk és éljük, hogy mennyire elfoglaltak vagyunk a mindennapokban, mennyi minden feladatot magunkra vállalunk, és saját magunkra a végén alig jut idő. Pedig ennek nem így kellene működnie. És hát őszintén – a sportra, mozgásra marad a legkevesebb – sajnos ez tapasztalat.

A legtöbb ember íróasztal mögött ül egész nap és minimálisat sportol. Gondold végig milyen károkat okoz az egész napos ülés, hisz a testünk nem erre van kitalálva.

Milyen hátrányai vannak az ülőmunkának?

Ha még ezen nem gondolkodtál el soha, akkor most figyelj, hátha egy másik útra tudlak segíteni 🙂

 • a gerinc teljesen elveszíti rugalmasságát, funkcionalitását,
 • görbületei megváltoznak
 • a folyamatos háttámasztástól a törzs izmaid teljesen gyengék lesznek, pedig a törzsnek – a test középpontjának – kellene a legerősebbnek lennie
 • felveszünk egy rossz tartást, aminek következtében a hátizmok megnyúlnak, a mellizmok megrövidülnek, a vállak előre behúznak, befordulnak. Egy hanyag tartásunk lesz, ami nem is szép, nem is egészséges
 • farizmaink pedig teljesen inaktívak lesznek, és ez óriási probléma
 • a rossz tartástól és mozgásszegény életmódtól az ízületek beszűkülnek és fájdalmassá válnak
 • előjönnek a derékfájdalmak

És még sorolhatnám tovább, de szerintem felesleges, mert biztos vagyok benne, hogy megértetted a mondanivalómat.

A jó hír az, hogy van kiút!

Tegyél ellene, hogy az ülőmunka ne tegye tönkre a testedet! Hisz egy életünk, egy testünk van, amiben sokáig szeretnénk élni. Ezt csak megfelelő sporttal lehet kompenzálni.

És akkor itt ajánlom magamat, és a preventív gerincedzést, ami az előzőleg felsorolt problémákra fókuszál és teljes mértékben átmozgat a napi 8-10 órás ülésből.

Érdekel, amit olvastál? Akkor a következő a 4 lépés:

 1. Eljössz egy közösen megbeszélt időpontban egy konzultációra, mely egy órát vesz igénybe. Ennek költsége 3000 forint.
 2. Itt felmérem az egészségi állapotod, mozgásteszteket végzek, mellyel felmérem a fizikai állapotodat, esetleges izom diszbalanszokat, ízületi beszűküléseket.
 3. A fenti adatok alapján – amik nekem nagyon sok információt fognak adni – átbeszéljük a felmerülő egészségügyi problémáidat és megbeszéljük a céljaidat.
 4. Majd az információk alapján edzéstervet készítek és egyeztetünk időpontot az edzésre, ahol elkezdjük a közös munkát.

Izgalmasnak találod ezt a programot és szeretnél fittebb, egészségesebb testet, ami funkciójának megfelelően működik? Akkor várlak szeretettel az alábbi űrlap kitöltésével.


Jelentkezz egy konzultációra!

    

  Miért pont én?

  Saját történetemet látva úgy gondolom, hogy hitelesen tudom közvetíteni azt az üzenetet, miszerint te is képes vagy kihozni magadból a maximumot és minden esélyed megvan rá, hogy azzá válj aki szeretnél lenni. Gyere, tarts velem és dolgozzunk együtt!

  Kapcsolatfelvétel

  Kapcsolat

  BVSC Gym
  Budapest, Szőnyi út 2.

  +36 20 445 4534

  www.eddz.hu

  szilvi@eddz.hu

  Social

  Facebook
  Instagram