Csoportos óráimat ajánlom neked,

 • ha szereted a változatos edzéseket,
 • ha szeretnél a jó állóképesség mellett a hétköznapokban is használható kondicionális képességekre és esztétikus alakra szert tenni,
 • ha szeretnél egy jó hangulatú csapatban keményen megizzadni és a saját határaidat feszegetni

Főbb irányzataim:

BootCamp

A BootCamp edzés az amerikai tengerészgyalogság erőnléti kiképzési módszerein alapul, és ez finomítva terjedt el a civil életben úgy, hogy a hétköznapi ember is élvezhesse az előnyeit. Edzéseimen a kemény munka mellett jó a hangulat és összehangolt csapatmunka van – ez kihat a személyiséged fejlődésére is és hihetetlen közösségformáló ereje is van.

Maga az edzés intenzív, változatos egyéni és páros- , saját testsúlyos gyakorlatokból áll. Fejleszti az erőt és az állóképességet. Az edzés során garantált a jó hangulat és a természetközeli élmény. Két típusát különböztetjük meg:

 1. Klasszikus BootCamp:
  Adott helyszínen egy helyben végzett gyakorlatok.
 2. Travelling BootCamp:
  Terep bejárásával egybekötött különböző állomáspontokon végzett gyakorlatsorok. Általában 4-5 kilométer futással egészítjük így ki és a terep adta lehetőségeket használjuk a gyakorlatokhoz, mint eszközt.
 3. Speciális BootCamp:
  Például a nagy sikert aratott gumis edzésem, ahol autógumit használunk fő eszközként a BootCamp gyakorlatok végrehajtásakor.

Funkcionális köredzés

5-10 gyakorlatból álló teljes testes átmozgatás 3-5 körben. Adott gyakorlatsor elvégzése után megyünk a következő állomásra, addig amíg körbe nem érünk. Majd kezdjük előlről addig amíg a körök számát el nem érjük.

kattints ide a kapcsolatfelvételhez

Miért pont én?

Saját történetemet látva úgy gondolom, hogy hitelesen tudom közvetíteni azt az üzenetet, miszerint te is képes vagy kihozni magadból a maximumot és minden esélyed megvan rá, hogy azzá válj aki szeretnél lenni. Gyere, tarts velem és dolgozzunk együtt!

Kapcsolatfelvétel

Kapcsolat

BVSC Gym
Budapest, Szőnyi út 2.

Social

Facebook
Instagram