Alakformálás anyukáknakÜdvözöllek édesanya!

Azt látom, hogy a legtöbb friss anyuka szeretné szeretné szülés után a saját régi formáját visszaszerezni. Valakinek nem kell ahhoz sok idő, hogy helyre álljon a test, visszahúzódjon a has, regenerálódjon és ne legyen rajta súlyfelesleg.

Véleményem szerint, aki szülés előtt is sportolt, annak lényegesen könnyebb helyzete van. De van olyan anyuka, aki nagyon sok súlyfelesleget halmozott fel a babavárás közben, és szülés után.

A jó hír az, hogy mindenki számára van megoldás. Mindenki tud változtatni életformáján, alakján. Csak egy kis mozgással és helyes étkezéssel kell megtámogatni.

A gyerkőc bölcsiben, oviban van? Vagy éppen van aki vigyázzon rá 2 órát?

Gyere és töltsünk el együtt 1,5 órát sportosan! Változtassunk azon a testösszetételen!

Tehát neked szól ez a szolgáltatás kedves anyuka:

 • ha régebbi vékony formádat szeretnéd visszaszerezni, feszesebb, sportosabb testre vágysz,
 • ha nagy súlyfelesleggel rendelkezel és szeretnél fogyni, átalakulni,
 • ha egyszerűen egy fittebb formát szeretnél és karban akarod magad tartani,
 • ha szülés alatt, vagy után hormonális (pajzsmirigy, IR) problémád adódott és ezt szeretnéd rendbe tenni mozgással, étkezéssel.

Hogyan is működik ez a közös edzés? Mik az első lépések?

 1. Eljössz egy közösen megbeszélt időpontban egy konzultációra, mely egy órát vesz igénybe.
 2. Itt felmérem az egészségi állapotod, mozgásteszteket végzek, mellyel felmérem a fizikai állapotodat, esetleges izom diszbalanszokat, ízületi beszűküléseket.
 3. A fenti adatok alapján – amik nekem nagyon sok információt fognak adni – átbeszéljük a felmerülő egészségügyi problémáidat és megbeszéljük a céljaidat.

Mennyibe kerül?

A konzultáció 60 percet vesz igénybe, és 4000 Ft-ba kerül.

Ha pajzsmirigy alul- vagy túlműködésed lépett fel, vagy IR jelent meg szülés után, akkor tudok megfelelő szakembert ajánlani, hogy a sporthoz az étkezést is rendbe rakjuk. Mert a kettő együtt fogja a megfelelő eredményt hozni.


Kezdd most a változást és jelentkezz az alábbi űrlap kitöltésével!

    

  Miért pont én?

  Saját történetemet látva úgy gondolom, hogy hitelesen tudom közvetíteni azt az üzenetet, miszerint te is képes vagy kihozni magadból a maximumot és minden esélyed megvan rá, hogy azzá válj aki szeretnél lenni. Gyere, tarts velem és dolgozzunk együtt!

  Kapcsolatfelvétel

  Kapcsolat

  BVSC Gym
  Budapest, Szőnyi út 2.

  Social

  Facebook
  Instagram