Alakformáló konzultáció • Szeretnél elindulni a változás útján, de tele vagy kérdésekkel?

 • Ösztönzésre, támogatásra van szükséged?

 • Tanácstalan vagy milyen mozgásra lenned szükséged, ami a céljaidnak megfelelő?

Az alakformáló konzultáció során erre mind megkapod a választ, és már rá is léptél a változás útjára.

Kattints ide a jelentkezéshez!

Miről lesz szó?

A konzultáció során megbeszéljük mik a céljaid, beszélgetünk arról, hogy mit szeretnél elérni. Megmérjük a testsúlyodat, megnézzük a tested zsírszázalékát és a meglévő izomtömegedet. Felmérjük az általános egészségügyi állapotodat, valamint a családi öröklődési hajlamokat. Kitűzzük a reális célokat. (Szigorúan ketten leszünk – az eredményeket nem fogja látni rajtad és rajtam kívül senki más.)

Hol találkozunk?

A felmérés és a beszélgetés a BVSC Gym edzőteremben fog zajlani, ami ezen a címen található: Budapest, Szőnyi út 2. Egy telefonos időpont egyeztetés után fogunk találkozni a helyszínen. Az űrlap elküldését követően fogok kapni egy e-mailt arról, hogy jelentkeztél, és az abban szereplő elérhetőségeid egyikén foglak keresni.

Mennyibe kerül?

A konzultáció 60 percet vesz igénybe, és ingyenes.

Mi fog történni a beszélgetésünk eredményeként?

Amikor mindent feltérképeztünk, akkor felajánlom mi lenne számodra az optimális edzéstípus és a céljaid eléréséhez hány alkalommal kellene egy héten sportolnod. Ezen felül átgondoljuk a céljaidnak megfelelő táplálkozási alapokat is. Amennyiben számodra ez vonzó és szimpatikusnak találod az elhangzottakat, akkor következő alkalommal el is kezdhetjük a közös munkát.

Mire számíthatsz tőlem?

 • szakmai felkészültség
 • lelkiismeretesség
 • motiváció
 • támogatás
 • emberközpontúság
Tasi Szilvi - személyi edző

Gyere, próbálj ki!


Kezdd most a változást és jelentkezz az alábbi űrlap kitöltésével!  Miért pont én?

  Saját történetemet látva úgy gondolom, hogy hitelesen tudom közvetíteni azt az üzenetet, miszerint te is képes vagy kihozni magadból a maximumot és minden esélyed megvan rá, hogy azzá válj aki szeretnél lenni. Gyere, tarts velem és dolgozzunk együtt!

  Kapcsolatfelvétel

  Kapcsolat

  BVSC Gym
  Budapest, Szőnyi út 2.

  Social

  Facebook
  Instagram