Mi fog történni az első alkalommal?

Az első alkalom (ingyenes alakformáló konzultáció) a kondi terembe való ingyenes belépésre és a velem történő ingyenes személyi edzésre jogosít fel, mely egy konzultáció keretében egészségügyi felmérést és mozgásminta szűrést tartalmaz.

Hogyan fizethetek?

Az edzések árát alkalmankénti fizetéssel és bérlet konstrukcókkal tudod kiegyenlíteni.

Egyedül edzem, vagy van még rajtunk kívül más is?

Az edzések alkalmával egyszerre egy vendéggel foglalkozok, kivéve ha a vendég határozott kérése, hogy több személy is részt vegyen a foglalkozáson.

Mennyi ideig járhatok egy bérlettel?

A bérletek felhasználási időtartama:

  • a 10 alkalmas személyi edzés bérlet 6 hétig,
  • a 8 alkalmas személyi edzés bérlet 5 hétig,
  • a 6 alkalmas személyi edzés bérlet 4 hétig,
  • a 4 alkalmas személyi edzés bérlet 4 hétig érvényes.

A bérletek alkalmankénti felhasználása a saját kezű aláírásommal történik.

Edzés időtartamára vonatkozó információk:

Az edzés az előre megbeszélt időpontban, pontosan kezdődik, ekkor már kérlek átöltözve, állj készen az edzés megkezdésére. Amennyiben késel, tudomásul veszed, hogy az edzésidő már elindult és az edzést az előre megbeszélt időponthoz képest tovább nem tudom tartani.

Mennyi ideig tart az edzés?

Egy edzés 90 percet vesz igénybe, amelybe beletartozik egy összetett preventív bemelegítés (smr henger, dinamikus nyújtás, keringésfokozás, core stabilizáció), maga az edzés és az edzés végi nyújtás.

Mi van, ha az edző késik az edzésről?

Amennyiben késve érkezem, az edzést a késés időtartamának megfelelően tovább tartom. Ha ez adott pillanatban nem lehetséges, akkor egyedi megoldást fogunk találni úgy, hogy semmiképp ne vesszen kárba az alkalmad.

Mi van, ha lemondom az edzést?

Az előre megbeszélt edzés időpontot minimum 24 órával az edzés megkezdése előtt tudod következmény nélkül lemondani. 24 órán belül, illetve ha az edzésen előzetes jelzés nélkül nem jelensz meg az adott időpontban, az jogosult vagyok az esetleges több alkalmas bérletből való alkalom levonásra. Illetve ha nincs bérleted, az adott alkalmat a következő edzés előtt ugyanazon összeggel kérem rendezni. Kivételt képez a 24 órás szabály alól a nem várt betegség.

Van még kérdésed?

Az alábbi gomb segítségével felveheted velem a kapcsolatot.

Miért pont én?

Saját történetemet látva úgy gondolom, hogy hitelesen tudom közvetíteni azt az üzenetet, miszerint te is képes vagy kihozni magadból a maximumot és minden esélyed megvan rá, hogy azzá válj aki szeretnél lenni. Gyere, tarts velem és dolgozzunk együtt!

Kapcsolatfelvétel

Kapcsolat

BVSC Gym
Budapest, Szőnyi út 2.

+36 20 445 4534

www.eddz.hu

szilvi@eddz.hu

Social

Facebook
Instagram