Saslik otthon készítve

2017-09-05

egészség, életmód, étkezés, fittrecept, húsétel, recept, sós, tápanyag, zöldség,

Saslik otthon készítve

Számomra a nyár egyik nagy kedvence a saslik. Kicsit pepcselős, de érdemes vele foglalkozni, mert a friss, nyári ízek mindenért kárpótolnak. Egészséges, idény zöldségekből készíthetjük, variálható többféleképpen, bármiből el lehet készíteni. És még grillező sem kell hozzá, mert sütőben is elkészíthető.

Hozzávalók:

  • csirkemell
  • cukkini
  • padlizsán
  • gomba
  • vöröshagyma
  • pritamin vagy kaliforniai paprika
  • pálcika

Elkészítés:

A csirkemellet felkockázod, sózod, borsozod ízlés szerint. Én szoktam grill fűszert is használni. Lehet pácolni is olívaolajos, mustáros pácban, úgy is isteni finom. Minden csak ízlés kérdése. A zöldségeket is feldarabolod, kockázod vagy karikázod. Majd elkezded a pálcikára felhúzni a husit és zöldségeket felváltva, amíg a pálcika végéig nem érünk. Sütőpapírra ráteszed, megszórhatod bazsalikommal vagy oregánóval még és előmelegített sütőben 170-180 fokon megsütöd kb. 30 percig. Félidőnél lehet megforgatni a másik oldalára. Önmagában is fogyaszthatod, de ha mindenképpen szeretnél hozzá köretet, akkor készíts hozzá sült édesburgonyát például. De bármi jó hozzá.



Szólj hozzá

Miért pont én?

Saját történetemet látva úgy gondolom, hogy hitelesen tudom közvetíteni azt az üzenetet, miszerint te is képes vagy kihozni magadból a maximumot és minden esélyed megvan rá, hogy azzá válj aki szeretnél lenni. Gyere, tarts velem és dolgozzunk együtt!

Kapcsolatfelvétel

Kapcsolat

BVSC Gym
Budapest, Szőnyi út 2.

+36 20 445 4534

www.eddz.hu

szilvi@eddz.hu

Social

Facebook
Instagram