Külön választjuk a tojásokat, a fehérjét pici sóval és édesítővel kemény habbá verjük. Egyenként hozzá adjuk a tojásokat, de azt már csak finoman fakanállal, lassan körkörös mozdulatokkal hozzá keverjük. A ledarált zabpehelyhez hozzá adjuk a szódabikarbónát majd ezt is apránként hozzá keverjük a habhoz óvatosan, hogy ne törjön nagyon össze a hab. Sütőpapíros tepsibe terítjük a tésztát és 10 perc alatt 170 fokon megsütjük, melegen nedves konyharuhában feltekerjük. 1 dl tejben, édesítőben csomó mentesre keverjük a pudingport, a másik 1 dl pedig felrakjuk melegedni. Ha kellően meleg, akkor hozzá adjuk a pudingot és folyamatos kevergetés mellett sűrű krémmé főzzük. Hagyjuk kihűlni. Ezután hozzá adjuk a túrót, csomómentesre keverjük(mehet robotgéppel). Hozzá adjuk a kókuszreszeléket és elkeverjük az egészet. Ezzel megtöltjük a zabtekercsünket valamint a külsejét is bekenhetjük vele, ha túl sok a töltelék.